Referenties

Radix AI-toepassing

  • Ontwerp applicatie
  • Prototype
  • Styleguide

Samenwerking met Radix

In opdracht van Radix werd een ontwerp op maat uitgewerkt voor de nieuwe AI-toepassing voor hun klant.

Radix is een groeiend en gespecialiseerd AI-bedrijf met twee kantoren in België en een 30-tal werknemers. Radix helpt ondernemingen de kracht van AI omarmen waardoor ze verder kunnen transformeren en groeien.

In grote lijnen omvatte het project een scanning-en validatie tool om documenten automatisch in te lezen en te interpreteren, versterkt door AI.

Stap voor stap naar het beste eindresultaat

Na enkele verkennende gesprekken met zowel Radix als de eindklant, werd de user journey uitgetekend. Via de eerste wireframes werden enkele concepten uitgewerkt om verder te kunnen afstemmen met alle stakeholders.

Via een gedetailleerd ontwerp van alle schermen in de toepassing werd de look & feel volledig in kaart gebracht. Het ontwerp werd afgestemd met de huisstijl van de eindklant.

Online prototype en styleguide

Via een online prototype kon zowel de klant als het team van Radix de klant alles op voorhand uitproberen en feedback doorgeven. Met een styleguide en de nodige ontwerpspecificaties wordt de toepassing verder ontwikkeld door Radix. Ook voor toekomstige aanpassingen of uitbreidingen van de applicatie kan de styleguide met bijhorende componenten en iconen gebruikt worden.

Diensten

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!