Hoe kan ik jou helpen?

Elk digitaal project doorloopt een aantal stappen, ongeacht de grootte van jouw budget. Vanaf de strategie naar het ontwerp en ontwikkeling van je website, tot de lancering via social media en drukwerk.

Digitale strategie

Samen gaan we op zoek naar de gemene deler tussen je eigen visie of die van je organisatie, de mogelijke gebruikers en de concurrentie.

Meer info

Dienst: digitale strategie illustratie
Dienst: ontwerp illustratie

Ontwerp

Elke applicatie, of het nu een website, webapplicatie of mobiele app is, krijgt vorm via pen en papier, wireframes en/of user interface designs. Via een prototype komen de ideeën al vroeg tot leven. Een styleguide is dé handleiding voor ontwikkelaars.

Meer info

Ontwikkeling

Alles komt tot leven tijdens de ontwikkeling van je website of webshop. Deze wordt op maat en met oog voor detail ontwikkeld en online geplaatst. Je beheert nadien alles zelf op een eenvoudige manier.

Meer info

Dienst: ontwikkeling illustratie
Dienst: analyse illustratie

Analyse

Eenmaal je project loopt is het belangrijk dat je weet hoe het gaat. Meten is weten. Via gebruikersanalyses brengen we in kaart waar het goed gaat en waar het nog beter kan. 

Meer info

Gezien worden

Je merk doen groeien vraagt om gezien te worden. Zonder bezoekers is je project geen succes. Via een juist gebruik van social media, advertising, drukwerk en meer, verhoog je je visibiliteit.

Meer info

Dienst: gezien worden illustratie

Hulp nodig met jouw digitaal project?

Laten we samenwerken!