Diensten

Gezien worden

  • Social media & advertising
  • Nieuwsbrief
  • Logo ontwerp
  • Drukwerk
Dienst: gezien worden illustratie

Je eigen plek op sociale media

Naast je website, ben je wellicht al zelf actief op sociale media. Maar ook jouw bedrijf, product of dienst krijgt best zijn eigen plekje op de verschillende sociale kanalen, zoals Facebook en Instagram. Ik help je bij je eerste professionele stappen op de sociale media.

Social media begeleiding op maat? Vraag meer informatie.

Adverteren naar jouw doelpubliek

Via verschillende strategie oefeningen kennen we je doelpubliek. Maar hoe bereiken we die via social media of Google? Volgens je eigen budget kun je adverteren om zo meer volgers of bezoekers te krijgen en je bereik te vergroten.

E-mailcampagnes op maat

Verstuur een nieuwsbriefcampagne naar je doelpubliek en hou je ze op de hoogte van je project of event. Samen volgen we alles nauwkeurig op. Met Mailchimp hebben we een krachtige tool in handen voor het beheer van je campagnes.

Je eigen professionele logo

Een logo ontwerpen is steeds een proces. In nauwe samenwerking met de klant, worden verschillende versies van het logo uitgewerkt. Het logo wordt standaard opgeleverd in een aantal varianten en formaten, zodat je voor elk project het logo kan gebruiken. Bekijk dit voorbeeldproject, om een idee te krijgen.

Indrukwekkend drukwerk

Van een koffietas tot je eigen roll-up banner, van je visitekaartje tot het programmaboekje van je evenement. Ik zorg voor het ontwerp in lijn met jouw huisstijl en lever deze gedrukt bij je af (*).

* of neem je liever het drukwerk voor eigen rekening bij een drukkerij naar eigen keuze? Ik lever je de bestanden aan op maat.

Enkele referenties

Tealicious

Nieuwe webshop voor de koffie-en
theespeciaalzaak in Oostende.
www.tealicious.be

Brecht Vansteenkiste

Logo ontwerp voor de nieuwe onderneming in renovatiewerken van Brecht Vansteenkiste

Eyebuzz

Digitale strategie, logo ontwerp en website voor de nieuwe startup van dronefotografe en content creator Emilie.

Wil jij ook gezien worden?

Laten we samenwerken!