Referenties

Tealicious

  • Digitale strategie
  • Shopify webshop
  • Ontwerp

Oostendse samenwerking in Coronatijden

Tealicious kreeg een nieuwe webshop voor hun koffie-en theespeciaalzaak in Oostende. Met een nieuwe lockdown in zicht in deze vreemde Coronatijden, was er nood aan een nieuwe, uitgebreide webshop om hun aanbod ook online te kunnen verkopen.

www.tealicious.be

Alles voor handen met Shopify

De online wereld bruist van de handige tools, webapplicaties, websites, … om ons leven gemakkelijker te maken. Shopify maakt het bouwen van webshops snel, veilig en betrouwbaar. Met Shopify heb je alles bij de hand om klanten te vinden, de verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren, via het web of onderweg in de mobiele app.

Veilig online betalen met thuislevering of afhalen in de winkel

De klant kan veilig online betalen met Bancontact, Kredietkaart of PayPal. Bij de bestelling kan die ervoor kiezen om het pakketje thuis te laten leveren of gewoon zelf af te halen. Ondertussen blijven zowel Tealicious als de klant op de hoogte via E-mail en SMS.

What’s next?

Tealicious wil snel online gaan met de verkoop met tal van accessoires via de webshop. En is er een mogelijkheid voor klanten om zelf een geschenkpakket samen te stellen? Uiteraard! Daarbij hoort uiteraard een afgestemd voorraadbeheer met offline verkoop in de winkel.

Met Shopify zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je via de webshop meteen online verkopen via Facebook en Instagram, of een advertentiecampagne opstarten. Via gerichte analyses en marketingacties kan de verkoop stelselmatig opgebouwd worden.

Zo helpt sndrs Tealicious om te groeien als onderneming, en zo helpen twee Oostendse ondernemingen elkaar in moeilijke Coronatijden.

Diensten

Bestel nu je koffie en thee online bij Tealicious!

Wil je ook starten met Shopify?

Contacteer me vrijblijvend.