Diensten

Ontwikkeling

  • Website
  • Webshop
  • Hosting
  • SEO
Dienst: ontwikkeling illustratie

Je eigen website of webshop!

De meeste websites hebben een beheersysteem. Het doel: via een gebruiksvriendelijke interface beheer je zelf eenvoudig je website en bespaar je tijd en onnodige kosten voor aanpassingen nadien. Één van de grootste en bekendste content management systemen is WordPress. Daarin ben ik dan ook gespecialiseerd.

Het bouwen en onderhouden van je eigen webshop, met Shopify, is eenvoudig en heb je volledig zelf onder controle. Ik zet de webshop op, voeg je producten toe, en begin in geen tijd met de online verkoop van je producten.

Ontwikkeling van jouw webapplicatie of mobiele app?

Daarvoor breng ik je in contact met mijn netwerk van partners / softwareontwikkelaars. Met behulp van de uitgewerkte strategie, digitale ontwerpen en styleguide kun je op zoek gaan naar een realistische (en accurate!) offerte. Tijdens de ontwikkeling blijf ik alles mee met je opvolgen en bijsturen.

Word gevonden in Google!

Via verschillende technieken zorgen we ervoor dat je website of webshop gevonden wordt in Google. De meeste beheersystemen zoals WordPress zijn standaard voorzien voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Google biedt een eigen advertentieplatform aan, maar ook een platform voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit is een belangrijk onderdeel van elk project, volg zo mee op waarop je bezoekers gezocht hebben, en waar je mogelijks nog kan verbeteren. Je website wordt voorzien van de nodige optimalisaties en zo verhogen we je online visibiliteit nog meer.

Privacy en GDPR

Als ondernemer die persoonsgegevens verwerkt via je website, heb je verplichtingen rond de bescherming van de privacy van deze gebruikers of klanten. Ik zorg ervoor dat je website in regel is en adviseer je rond verdere verplichtingen.

Hosting & onderhoud

Maak je geen zorgen om je site online te krijgen en te houden. Ik neem alles in handen en kies voor de juiste hosting-formule voor jouw website. Die hosting groeit mee met je organisatie. Zo blijft de hosting zo goedkoop mogelijk, en kiezen we enkel een andere (duurdere) formule wanneer nodig.

Ook de nodige beveiligingsupdates en andere onderhoudstaken zorgen voor een snelle, veilige en up-to-date website. Inclusief ondersteuning bij het eigen beheer van jouw website.

Analyseer je gebruikers

Enkele referenties

Ostend BMX Club

Nieuwe website voor de familiale en gedreven sportclub in Oostende.

Airline Operators Committee

Nieuwe logo en website voor bezoekers en leden van het Airline Operators Committee in Zaventem.

Apotheek Degezelle Medicatieschema’s

Webtoepassing voor dokters om online actuele medicatieschema’s te raadplegen van hun patiënten in verschillende WZC.

Hulp nodig met de ontwikkeling van jouw project?

Laten we samenwerken!