Referenties

Airline Operators Committee

  • Logo ontwerp
  • Ontwerp website
  • WordPress website

AOC Brussels

Het Airline Operators Committee, actief op onze nationale luchthaven in Zaventem (Brussel), was opzoek naar een nieuwe website met zowel een gedeelte voor bezoekers als een afgeschermd gedeelte voor leden. Ook een opfrissing van hun huidige logo zat binnen de scope van het project.

Nieuwe website met informatief gedeelte voor bezoekers

Het informatieve gedeelte van de website is publiek toegankelijk en stelt de vereniging en leden voor. Via een contactformulier kan eenvoudig contact opgenomen worden met de verantwoordelijken van AOC Brussels.

Afgeschermd gedeelte voor communicatie met leden

Via een eigen account, krijgen leden toegang tot het afgeschermde gedeelte van de website. Daar kunnen ze op hun persoonlijke dashboard berichten lezen, vergaderverslagen downloaden of in een lijst van verzamelde links een externe toepassing openen.

Omdat leden de website niet constant bezoeken werd er ook een e-mailnotificatiesysteem toegevoegd en krijgen Leden indien gewenst updates in hun mailbox. Via het beheerdersplatform (Worpress) is het ook mogelijk om belangrijke updates enkel per mail te versturen naar alle leden.

Toegankelijk op elk scherm

Zoals elke website die sndrs uitwerkt, is de site toegankelijk op elk scherm. Bezoekers en leden kunnen de content raadplegen op hun smartphone, tablet of gewoon op de computer.

Eenvoudig beheer in WordPress

Alle inhoud, berichten, vergaderverslagen, links, leden en eventuele emails worden eenvoudig beheerd in WordPress. Zo heeft de klant volledige controle en zijn ze niet afhankelijk van iemand anders.

Nieuw logo

Voor het logo was er nood aan een hedendaags logo, die makkelijk bruikbaar is voor drukwerk, en (online) communicatie. Het logo moest bovendien goed herkenbaar zijn in verschillende groottes en in verschillende formaten. Het concept van het oorspronkelijke logo met een vliegtuig in de “C” werd bij voorkeur behouden.

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!