Referenties

Ostend BMX Club

  • Ontwerp website
  • WordPress website

Familiale en gedreven sportclub in Oostende

Ostend BMX Club is een familiale en gedreven sportclub gelegen aan de Belgische Kust die zich richt op de olympische discipline BMX-cross. Voor de club uit Oostende werd een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld met als doel nieuwe leden aan te trekken. Volwassenen en kinderen kunnen eenvoudig een proefles/groepsles aanvragen om zo kennis te maken met de sport.

Bij een vereniging / club als deze is het bovendien belangrijk om de sponsors een prominente plaats te geven op de website.

Stappenplan “Starten met BMX”

Omdat het proces om te starten met BMX toch wel uit een aantal stappen bestaat, werd een eenvoudig stappenplan uitgewerkt als centraal gedeelte van de website. Van de inschrijving bij Cycling Vlaanderen tot de aankoop van materiaal wordt iedereen stap voor stap begeleid.

Toegankelijk op elk scherm

Zoals elke website die sndrs uitwerkt, is de site toegankelijk op elk scherm. Bezoekers en leden kunnen de inhoud raadplegen op hun smartphone, tablet of gewoon op de computer.

Eenvoudig beheer in WordPress

Alle inhoud, artikels en formulieraanvragen worden eenvoudig beheerd in WordPress. Zo heeft de klant volledige controle en zijn ze niet afhankelijk van iemand anders.

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!