Referenties

Apotheek Degezelle Medicatieschema’s

  • Ontwerp
  • WordPress webtoepassing

Informatieve website voor dokters

Apotheek Degezelle was op zoek naar een nieuwe informatieve website voor hun aangesloten dokters. Dokters willen snel online en onderweg de medicatieschema’s raadplegen van hun eigen patiënten, of de patiënten van hun woonzorgcentrum (WZC) waar ze verantwoordelijk zijn.

De gegevens uit deze afbeelding zijn een fictief voorbeeld.

Integratie met Farmad

De medicatieschema’s van alle patiënten worden dagelijks gesynchroniseerd uit het Farmad programma van de Apotheek en overzichtelijk weergegeven per dokter en per WZC. Patiënten worden gekoppeld aan hun dokter en verschijnen automatisch in hun overzicht.

Eigen gebruikersbeheer

De apotheek kan zelf gebruikers (dokters) beheren en rollen toekennen. Zo krijgt iedere dokter toegang via zijn persoonlijke RIZIV-nummer.

Toegankelijk op elk scherm

De apotheek en de dokters hoeven niet steeds aan hun computer te zitten, ze kunnen snel online inloggen met hun smartphone en de schema’s raadplegen. Daarom is de applicatie vlot te bekijken op elk scherm.

Een samenwerking met Use Webdesign

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Use Webdesign. Use Webdesign is de eenmanszaak van Filip Vanlerberghe (Regio Izegem) waarmee ik regelmatig samenwerk.

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!