Referenties

Adem Je Gezond

  • Logo ontwerp

Hartcoherentiecoach zoekt logo

De nieuwe praktijk voor stressreductie en een gezonde levenstijl wil een logo. Drie sleutelwoorden staan centraal: ‘hart’, ‘ademen’ en ‘hersenen’. Twee kleuren komen bij deze woorden sterk naar voren: blauw (ademen) en rood (hart). Het logo zal later voor drukwerk gebruikt worden zoals visitekaartjes, de toekomstige website, sociale media en meer. Kortom, alles die nodig is voor een nieuwe onderneming.

Logo Adem Je Gezond

Verschillende versies voor de juiste keuze

Elk logo ontwerp volgt steeds een bepaald proces. In nauwe samenwerking met Adem Je Gezond, worden verschillende versies van het logo uitgewerkt. Via een 3-tal feedbackrondes komen we tot het gewenste resultaat.

Verschillende varianten en formaten

Het logo wordt standaard opgeleverd in verschillende varianten. De formaten JPG (4 groottes), PNG (4 groottes), SVG en PDF alsook de bronbestanden worden meegeleverd. Ook zwart-wit varianten voor specifieke toepassingen zijn inbegrepen in deze oplevering.

Logo Adem Je Gezond

Uitgewerkte voorbeelden demonstreren de mogelijkheden

Een logo alleen zegt niet alles. Daarom worden standaard een aantal voorbeelden uitgewerkt in verschillende contexten om de mogelijkheden te demonstreren.

Diensten

Ook een logo nodig?

Laten we kennismaken!