Studio

Al 40 jaar getrouwd

  • UI design
  • WordPress website
  • Video-uploads

Hoe verras je vrienden en familie op een unieke manier?

Al 40 jaar getrouwd! Maar hoe kunnen we dat vieren met alle vrienden en familie in deze coronatijden? Een groot feestje organiseren zit er trouwens niet onmiddellijk in…

Toen we brainstormden over dit probleem “hoe kunnen we onze ouders verrassen in coronatijden?“, kwam het idee om dat digitaal te doen. Het concept was om een website te bouwen om allerlei wensen en felicitaties te verzamelen. Dat kan via een bericht, foto, of filmpje. Eenmaal alle wensen verzameld zijn, wordt de website cadeau gedaan. Via een login krijgen de feestvarkens toegang om alle wensen te bekijken.

De ideale manier om je ouders te verrassen voor hun 40-jarige huwelijksjubileum.

Video-uploads met WordPress

WordPress is een goeie keuze voor een platform als dit. De uitdaging bij deze ontwikkeling was het uploaden van filmpjes, want dat is misschien wel de leukste manier om een wens te delen.

Er moet rekening gehouden met video-uploads vanaf alle mogelijke toestellen. Bovendien moeten die video’s dan ook weer op alle toestellen kunnen afspelen. Daarom werden alle video’s “getranscodeerd” naar het juiste formaat.

Een samenwerking met Creativitijd

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Creativitijd. De onderneming van webguru (én schoonbroer) Maarten.

Momenteel bekijken we samen de mogelijkheden om van dit project een herbruikbaar concept te maken. Iedereen kan zo vrienden of familie verrassen op een unieke manier. Stay tuned!

Update: ondertussen is dit platform voor iedereen beschikbaar!

Meer informatie

Ook iemand op een unieke manier verrassen?

Laten we kennismaken!