Referenties

KVSOO

  • Website
  • Drukwerk
  • Nieuwsbrief
  • Advertising
KVSOO website afbeelding

Scheidsrechtersvereniging aan de Kust

De KVSOO is een vriendengroep van (voetbal)scheidsrechters uit regio Oostende. Als bestuurslid ondersteun ik de digitale presence van de vereniging.

WordPress website

Het belangrijkste doel van de website is het informeren van de leden over activiteiten, en belangrijke nieuwsberichten.

Nieuwsbrief

Het maandblad van de Oostendse scheidsrechters “De Kustreferee” is gekend in de streek. De gedrukte versie maakte na verloop van tijd plaats voor een maandelijkse nieuwsbrief.

Drukwerk

Sponsors zijn voor elke vereniging belangrijk en willen graag gezien worden. Voor tal van sponsors ontwikkelde ik banners, of ander materiaal. De jaarlijkse Kerstkaart ter uitnodiging van de Nieuwjaarsreceptie ontvingen de leden steeds in hun brievenbus.

#PAVAANZEE

Met dit evenement in 2019, stond de KVSOO voor een grote uitdaging: de ontvangst van 400 West-Vlaamse scheidsrechters in het Staf-Versluyscentrum in Bredene. Alle drukwerk, digitale ondersteuning, promowerk, en de website met inschrijvingsformulier werd voor het evenement uitgewerkt.

Banner PAVAANZEE

Social media

Voor de cursus Kandidaat-scheidsrechter wordt jaarlijks een advertentiecampagne georganiseerd op sociale media. Via Facebook/Instagram-advertenties werd een doelgroep van jonge kandidaat-scheidsrechters uitgenodigd tot de cursus.

Diensten

Bezoek de website

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!