Referenties

Tealicious

 • Digitale strategie
 • Shopify webshop
 • Ontwerp

Oostendse samenwerking in Coronatijden

Tealicious kreeg een nieuwe webshop voor hun koffie-en theespeciaalzaak in Oostende. Met een nieuwe lockdown in zicht in deze vreemde Coronatijden, was er nood aan een nieuwe, uitgebreide webshop om hun aanbod ook online te kunnen verkopen.

www.tealicious.be

Alles voor handen met Shopify

De online wereld bruist van de handige tools, webapplicaties, websites, … om ons leven gemakkelijker te maken. Shopify maakt het bouwen van webshops snel, veilig en betrouwbaar. Met Shopify heb je alles bij de hand om klanten te vinden, de verkoop te stimuleren en je dagelijkse taken te beheren, via het web of onderweg in de mobiele app.

Veilig online betalen met thuislevering of afhalen in de winkel

De klant kan veilig online betalen met Bancontact, Kredietkaart of PayPal. Bij de bestelling kan die ervoor kiezen om het pakketje thuis te laten leveren of gewoon zelf af te halen. Ondertussen blijven zowel Tealicious als de klant op de hoogte via E-mail en SMS.

What’s next?

Tealicious wil snel online gaan met de verkoop met tal van accessoires via de webshop. En is er een mogelijkheid voor klanten om zelf een geschenkpakket samen te stellen? Uiteraard! Daarbij hoort uiteraard een afgestemd voorraadbeheer met offline verkoop in de winkel.

Met Shopify zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kan je via de webshop meteen online verkopen via Facebook en Instagram, of een advertentiecampagne opstarten. Via gerichte analyses en marketingacties kan de verkoop stelselmatig opgebouwd worden.

Zo helpt sndrs Tealicious om te groeien als onderneming, en zo helpen twee Oostendse ondernemingen elkaar in moeilijke Coronatijden.

Diensten

Bestel nu je koffie en thee online bij Tealicious!

Wil je ook starten met Shopify?

Contacteer me vrijblijvend.

Referenties

Brecht Vansteenkiste

 • Logo ontwerp

Logo voor een nieuwe onderneming voor algemene renovatiewerken.

De nieuwe onderneming in renovatiewerken van Brecht Vansteenkiste was op zoek naar een logo. Met renovatiewerken denk je meteen aan een huis. De pijl in het logo verwijst naar het “vernieuwen” van het huis.

Verschillende versies voor de juiste keuze

Elk logo ontwerp volgt steeds een bepaald proces. In nauwe samenwerking met Brecht, werden verschillende kladversies van het logo uitgewerkt. Via een 3-tal feedbackrondes komen we tot het gewenste resultaat.

Verschillende varianten en formaten

Het logo wordt standaard opgeleverd in verschillende varianten. De formaten JPG (4 groottes), PNG (4 groottes), SVG en PDF alsook de bronbestanden worden meegeleverd. Ook zwart-wit varianten voor specifieke toepassingen zijn inbegrepen in deze oplevering.

Diensten

Ook een logo nodig?

Laten we kennismaken!

Referenties

eyebuzz

 • Digitale strategie
 • Logo ontwerp
 • WordPress website
 • Photoproofing

Oostendse samenwerking

Eyebuzz is de nieuwe startup van Oostendse dronefotografe en content creator Emilie. De opdracht bestond erin om beide diensten overzichtelijk te presenteren in een logo en een nieuwe website.

Uitwerking digitale strategie

Maar hoe beginnen we daar aan? Het project startte op een wit blad papier. Wat is de visie van eyebuzz? Hoe presenteert de concurrentie zich in de online wereld? Wat hebben de gebruikers (lees: klanten) nodig op de website? Welke structuur heeft de website nodig? En ga zo maar door…

Via een analyse op maat werd een gepaste strategie uitgewerkt. Emilie kon zo zelf ook aan de slag om na te denken over de boodschap die ze met de website wilde verspreiden.

Logo voor een nieuwe onderneming

Bij de uitwerking van de digitale strategie had de nieuwe onderneming nog geen naam. De strategie hielp bij het kiezen van de juiste naam en logo. “eye” verwijst naar “eye in sky” die de passie van Emilie voor luchtbeelden benadrukt. De propellors in het logo verwijzen rechtstreeks naar een drone.  De term “buzz” wordt in marketing-en communicatiemiddens vaak gebruikt om van iets een hype (=buzz) te maken.

Meer weten over eyebuzz? Maak kennis met Emilie: eyebuzz.be/over-eyebuzz

Een website op maat met prachtige content

De website informeert de gebruikers over de twee diensten van eyebuzz. Via een aantrekkelijke landing page met prachtige beelden, maken de bezoekers kennis met eyebuzz. Ze kunnen verder doorklikken voor meer informatie tot ze uiteindelijk een offerte aanvragen via een online formulier. Het online formulier, op maat gemaakt, laat Emilie toe, om snel offertes aan te maken. Time is money!

Om bezoekers en mogelijke klanten verder te inspireren kan Emilie zelf inspiratieprojecten en blogberichten delen. Zo maakt de website nog meer kans om gevonden te worden in Google.

Photoproofing voor de professionele fotograaf

De website werd voorzien van een photoproofing platform, waarbij Emilie eenvoudig foto’s kan doorsturen naar haar klant ter goedkeuring. De klant kiest zelf welke foto’s er nabewerkt mogen worden.

Het volledige proces voor de klanten van eyebuzz verloopt zo volledig via de website. Van de eerste kennismaking via Google, en de aanvraag van de offerte tot de goedkeuring van de beelden.

Eenvoudig beheer in WordPress

Alle inhoud en projecten worden eenvoudig beheerd door Emilie in WordPress. Zo bespaart ze niet alleen kosten, maar kan ze ook sneller op de bal spelen en zet ze de site volledig naar haar hand.

Diensten

Bezoek de website

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!

Referenties

Adem Je Gezond

 • Logo ontwerp

Hartcoherentiecoach zoekt logo

De nieuwe praktijk voor stressreductie en een gezonde levenstijl wil een logo. Drie sleutelwoorden staan centraal: ‘hart’, ‘ademen’ en ‘hersenen’. Twee kleuren komen bij deze woorden sterk naar voren: blauw (ademen) en rood (hart). Het logo zal later voor drukwerk gebruikt worden zoals visitekaartjes, de toekomstige website, sociale media en meer. Kortom, alles die nodig is voor een nieuwe onderneming.

Logo Adem Je Gezond

Verschillende versies voor de juiste keuze

Elk logo ontwerp volgt steeds een bepaald proces. In nauwe samenwerking met Adem Je Gezond, worden verschillende versies van het logo uitgewerkt. Via een 3-tal feedbackrondes komen we tot het gewenste resultaat.

Verschillende varianten en formaten

Het logo wordt standaard opgeleverd in verschillende varianten. De formaten JPG (4 groottes), PNG (4 groottes), SVG en PDF alsook de bronbestanden worden meegeleverd. Ook zwart-wit varianten voor specifieke toepassingen zijn inbegrepen in deze oplevering.

Logo Adem Je Gezond

Uitgewerkte voorbeelden demonstreren de mogelijkheden

Een logo alleen zegt niet alles. Daarom worden standaard een aantal voorbeelden uitgewerkt in verschillende contexten om de mogelijkheden te demonstreren.

Diensten

Ook een logo nodig?

Laten we kennismaken!

Referenties

KVSOO

 • Website
 • Drukwerk
 • Nieuwsbrief
 • Advertising
KVSOO website afbeelding

Scheidsrechtersvereniging aan de Kust

De KVSOO is een vriendengroep van (voetbal)scheidsrechters uit regio Oostende. Als bestuurslid ondersteun ik de digitale presence van de vereniging.

WordPress website

Het belangrijkste doel van de website is het informeren van de leden over activiteiten, en belangrijke nieuwsberichten.

Nieuwsbrief

Het maandblad van de Oostendse scheidsrechters “De Kustreferee” is gekend in de streek. De gedrukte versie maakte na verloop van tijd plaats voor een maandelijkse nieuwsbrief.

Drukwerk

Sponsors zijn voor elke vereniging belangrijk en willen graag gezien worden. Voor tal van sponsors ontwikkelde ik banners, of ander materiaal. De jaarlijkse Kerstkaart ter uitnodiging van de Nieuwjaarsreceptie ontvingen de leden steeds in hun brievenbus.

#PAVAANZEE

Met dit evenement in 2019, stond de KVSOO voor een grote uitdaging: de ontvangst van 400 West-Vlaamse scheidsrechters in het Staf-Versluyscentrum in Bredene. Alle drukwerk, digitale ondersteuning, promowerk, en de website met inschrijvingsformulier werd voor het evenement uitgewerkt.

Banner PAVAANZEE

Social media

Voor de cursus Kandidaat-scheidsrechter wordt jaarlijks een advertentiecampagne georganiseerd op sociale media. Via Facebook/Instagram-advertenties werd een doelgroep van jonge kandidaat-scheidsrechters uitgenodigd tot de cursus.

Diensten

Bezoek de website

Geïnspireerd?

Laten we kennismaken!