Studio

Wens on web

  • UI design
  • WordPress webapplicatie

Hoe verras je vrienden en familie op een unieke manier?

Voor de 40ste huwelijksverjaardag van onze ouders tijdens de corona-lockdown, wilden we iets speciaal doen. We ontwikkelden een website om digitale wensen te verzamelen en te bezorgen als cadeau.

Met Wens On Web willen we dit concept voor iedereen beschikbaar maken!

Verras iemand vanop afstand door persoonlijke wensen te verzamelen in een veilige, digitale omgeving.

Hoe werkt het?

Cadeautip voor verschillende thema’s!

Op www.wensonweb.be kun je momenteel gratis je website in enkele stappen registreren, instellen, personaliseren, delen en cadeau geven. Je kiest zelf wie alle wensen kan zien door de beveiliging met het wachtwoord. De website blijft 3 maanden online.

In de betaalde tariefplannen kun je verschillende thema’s kiezen afhankelijk van de gebeurtenis, en blijft de website langer online. De ideale cadeautip!

Whats’s next?

Momenteel testen we het basisconcept uit, en kan iedereen gratis een website registreren. Dit evalueren we verder om de beleving nog beter te maken. Terwijl werken we ook aan de volgende functionaliteiten, om van Wens On Web een volledige ervaring te maken.

We werken ook verder aan het B2B-verhaal, om ondernemingen de kans te geven dit digitaal wensenplatform in te zetten voor personeel of klanten.

Ook de strategie ‘na corona’ wordt verder uitgewerkt. We geloven sterk in het concept, ook na corona waar we onze wensen terug persoonlijk kunnen afgeven.

Neem contact op voor meer informatie over onze roadmap

Een samenwerking met Creativitijd en Studio Moozie

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Creativitijd , de onderneming van webguru (én schoonbroer) Maarten, en Studio Moozie, de onderneming van creatieveling en ontwerpster (én zus) Nathalie.

Meer informatie

Ook iemand op een unieke manier verrassen?

Registreer nu je website!

Studio

Al 40 jaar getrouwd

  • UI design
  • WordPress website
  • Video-uploads

Hoe verras je vrienden en familie op een unieke manier?

Al 40 jaar getrouwd! Maar hoe kunnen we dat vieren met alle vrienden en familie in deze coronatijden? Een groot feestje organiseren zit er trouwens niet onmiddellijk in…

Toen we brainstormden over dit probleem “hoe kunnen we onze ouders verrassen in coronatijden?“, kwam het idee om dat digitaal te doen. Het concept was om een website te bouwen om allerlei wensen en felicitaties te verzamelen. Dat kan via een bericht, foto, of filmpje. Eenmaal alle wensen verzameld zijn, wordt de website cadeau gedaan. Via een login krijgen de feestvarkens toegang om alle wensen te bekijken.

De ideale manier om je ouders te verrassen voor hun 40-jarige huwelijksjubileum.

Video-uploads met WordPress

WordPress is een goeie keuze voor een platform als dit. De uitdaging bij deze ontwikkeling was het uploaden van filmpjes, want dat is misschien wel de leukste manier om een wens te delen.

Er moet rekening gehouden met video-uploads vanaf alle mogelijke toestellen. Bovendien moeten die video’s dan ook weer op alle toestellen kunnen afspelen. Daarom werden alle video’s “getranscodeerd” naar het juiste formaat.

Een samenwerking met Creativitijd

Dit project kwam tot stand in samenwerking met Creativitijd. De onderneming van webguru (én schoonbroer) Maarten.

Momenteel bekijken we samen de mogelijkheden om van dit project een herbruikbaar concept te maken. Iedereen kan zo vrienden of familie verrassen op een unieke manier. Stay tuned!

Update: ondertussen is dit platform voor iedereen beschikbaar!

Meer informatie

Ook iemand op een unieke manier verrassen?

Laten we kennismaken!